Специјализовани ресторан „Рибља чарда“ на Палићу ће у недељу  свечано отворити зимску терасу. Гости ће бити у прилици да уживају у врхунској гасторономској понуди рибљих специјалитета, које ће припремати и специјални гост кувар из Хрватске, док ће се за добру атмосферу побринути извођач Марко Жигмановић и клапа „Гета“ из Оребића.

Драган Ковач, менаџер за угоститељство Елитте Палић: „Рибља чарда је основана давне 1947. године, а како се гастрономска слика мењала и ми смо се потрудили да идемо у корак с временом. Један део наше летње баште ћемо затворити и тиме омогућити гостима да и током зимских дана уживају у комплетном одвијању гастрономских умеца нашег кувара Александра, снежном Палићу и зимским чаролијама.“