Гастрономска понуда нашег града, богатија је за нови рибљи ресторан „Плава риба“ који је отворен на локацији некадашњег „Шираза“.
Рибљи ресторан „Плава риба“ заокружује туристичку понуду винарије и дестилерије „ДиБонис“ чији виногради и воћњаци на источном ободу града употпуњују целокупан амбијент. Развијањем винског туризма и повећањем броја гостију, у „ДиБонису“ су дошли на идеју да своју понуду употпуне рестораном у ком ће се припремати храна која најбоље иде уз њихова вина и ракије.
„Винарија ДиБонис већ одавно се бави са винским туризмом и бележимо раст броја гостију у последње време из целог света. Поред дегустација вина и ракије, туристи траже и храну, и то је за нас био проблем, како да све обезбедимо. Стога смо дошли на идеју да активирамо нови ресторан са новом екипом, новим људима. Жеља нам је да не будемо исти као остали ресторани, већ да понудимо нешто ново.“ рекао је Ласло Бони, винарија и дестилерија ДиБонис
У понуди новоотвореног ресторана наћи ће се бројне врсте рибе, традиционална јела са овог поднебља и неизоставно месо са роштиља. Уз храну, гости ће моћи да уживају у производима винарије „ДиБонис“.
„У понуди су углавном рибљи специјалитети, али на другачији начин. Нудимо лососа, пастрмку, кечигу, смуђа, бушу и остале разне врсте, а нудимо и позната јела од меса, перкелт а у понуди су и наша вина и ракије које ће конобари препоручивати уз које јело најбоље иду.“ изјавила је Тимеа Миленковић Нађ, ресторан „Плава риба“
Ресторан је отворен за све посетиоце од понедељка до суботе у периоду од 12х до 22х, а налази се на Палићком путу прекопута Друге касарне.