Ресторан Рибља чарда на Палићу, у наредном периоду постаће место где се спаја добра кухиња свих крајева света и кулинарска умећа личности из јавног живота нашег града. Прво гастро вече биће одржано у уторак, 21. марта, када ће од 19 часова за присутне госте, познати суботички стоматолог Јасер Бадави уз помоћ кувара Рибље чарде припремати врхунске специјалитете индијске кухиње. У улози домаћина гастро вечери биће политичари, певачи, уметници, спортисти, а храна припремљена по њиховим рецептима коштаће 500 динара.
Марко Жигмановић, Елитте Палић: „Први који ће имати част да отвори сезону гастро вечери је наш познати суграђанин Јасер Бадави, чију породичну делатност сви знамо. Он је стоматолог и џез музичар – саксофониста, тако да ћемо имати прилике да пробамо индијско јело „пуно живота“ и слушамо музику коју ће наш домаћин Јасер изводити уз пратњу пријатеља на клавијатури.“