Квалитетна понуда француских кобасица, вина и сира са Алпа, довољна је да зимско вече претвори у чудесну романтичну вечеру, тврде излагачи са јединственог штанда на овогодишњем Wинтерфесту. Сиреве који стижу директно са француских фарми, који се суше искључиво природним путем, можете пронаћи на Зимском вашару и уз то открити све тајне везане за дегустирање и чување ових специјалитета.
Продавачица „француских тајни“ које чине природни сир, вино и кобасице са додатком зеленог зачина, ораха, белог и црног бибера и боровнице, каже да је задовољна интересовањем наших суграђана, који су врсни познаваоци сира. Ове производе излаже пуне две године, а осим организацијом Wинтерфеста, пријатно је изненађена бројем нових муштерија које уживају у укусима две врсте француског сира.
Кобасицу која није димљена и потпуно природне ароматичне врсте сира, веома привлачног изгледа можете пронаћи искључиво на Зимском вашару по ценама које одговарају квалитету који добијате, објашњава продавачица Бранка Ђукић. Сендвич са Раклет сиром је веома популаран специјалитет, доступан и нашим суграђанима током Wинтерфеста.
На штанду „француских тајни“ можете дегустирати сир од куваног млека Морјене, алпски овчији сир и Монт Бессе, а од вина ћете пронаћи бели Санцерро, бели Саинт Веран и Сант Амоур. Фирма под називом ,,Вино и тајне“ је јединствени увозник сирева за нашу земљу, а можете их посетити и у Новом Саду.