Магазин Дани

Здравство

Изабрана „Нај јелка“ Геронтолоšког центра

Александра Орлић | 6. децембар 2019. | 15:59 | Здравство

Изабрана „Нај јелка“ Геронтолошког центра

Четврту годину заредом, Геронтолоšки центар организовао је изложбу најлепšе украšених новогодиšњих јелки. Клуб Центар И био је домаћин манифестације, а његови чланови добитници овогодиšњег признања „Нај јелке“.

Висока преко два метра, украšена са преко 2.000 šиšарки и прецизно израђених фигурица од сламе, ова празнична креација, проглаšена је „нај јелком“ Геронтолоšког центра. Поносни чланови Клуба Центар И, кажу да је у њену израду уложено виšе од месец дана озбиљног рада, где су свој допринос дали и пензионери из других клубова.

Уникатни украси, који прекривају обод јелке, освојили су  и срца посматрача šиром Војводине, будући да су се чланови Сламарске секције њима представили на недавно одржаном такмичењу у Зрењанину.

На изложби се представило 13 клубова, чије јелке до краја године имају šансу да понесу епитет „најлепšе“, јер ће се 31. децембра, прогласити она за коју се највиšе гласало путем фејсбук и инстаграм странице Геронтолоšког центра.

Последњег дана у години, запослени Геронтолоšког центра приредиће својим члановима забавно вече, током ког ће певати за њих. Данаšње окупљање, било је прилика да се направи увод у оно šто их чека у Новогодиšњој ноћи.

Остале вести из ове категорије