Магазин Дани

Друштво

Бесплатна провера стања акумулатора на ЕуроПетроловој пумпи

Санда Милеуснић | 6. децембар 2019. | 15:42 | Друштво

Бесплатна провера стања акумулатора на ЕуроПетроловој пумпи

Компанија ЕуроПетрол организовала је бесплатну проверу стања акумулатора, са циљем да скрене пажњу возачима да на време  припреме свој ауто за зимску сезону, како би током хладних дана безбедно возили свог четвороточкаšа.

Свега неколико минута потребно је сервисеру да провери  стање ваšег акумулатора, и тиме вас реšи дилеме да ли вам је ауто спреман за зимске услове.  Интересовање возача за ову бесплатну акцију на ЕуроПетроловој пумпи било је велико, а дијагностику исправности искористио је и Славко Бабијановић.

Прилику да  док сипа гориво, провери и свој акумулатор, искористио је и Пеђа Ивовић, који каже да и иначе редовно проверава исправност возила.

Возачи би требало да обрате пажњу да ли им је акумулатор исправан и да ли је 100 одсто напуњен, јер у супротном долази до пада капацитета, савет је сервисера, а просечан животни век акумулатора умногоме зависи и од возила.

Прилику да обаве бесплатну дијагностику акумулатора на ЕуроПетроловој пумпи,  возачи имају већ  трећу годину заредом.

Бесплатна провера стања акумулатора на ЕуроПетроловој бензинској станици  „Партизан“ на Сегединском путу, организована је у петак, у периоду од 13 до 17 часова, и у суботу, од 9:30 до 12:30.

Остале вести из ове категорије