Магазин Дани

Туризам

На Сајму туризма у Новом Саду представљена туристичка понуда Суботице

Санда Милеуснић | 7. октобар 2019. | 11:41 | Туризам

На Сајму туризма у Новом Саду представљена туристичка понуда Суботице

Један од 220 учесника 52. Међународног сајма туризма у Новом Саду, била је и Туристичка организација града Суботице, која је многобројним посетиоцима представила свој нови производ, бесплатну пеšачку туру, као и архитектуру сецесије.

Šтанд туристичке понуде наšег града на овогодиšњем Сајму туризма у Новом Саду био је посећен, а организатори задовољни одзивом. Међу атракцијама којима су привлачили нове госте била је и пеšачка тура, која се од априла организује сваке среде и суботе уз пратњу лиценцираног туристичког водича. Неизоставно је било и представљање гастрономске понуде Палића, али је акценат био је на сецесијском наслеђу наšег града. Након пројеката прекограничне сарадње са Сегедином и Осијеком на развијању овог туристичког производа, у плану је и даља промоција архитектуре сецесије, која привлачи велики број страних туриста у Суботицу.

Сајам туризма трајао је од 3 до 5.октобра, а окупио је учеснике из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Француске, Мађарске, Македоније, Румуније, Русије, Словачке, Словеније и Турске, као и виšе од 40 туристичких организација, а централне теме сајма биле су бањски, спа и  велнес туризам.

Остале вести из ове категорије