Магазин Дани

Друштво

Изградња инфраструктуре приоритет у МЗ „Пеšчара“

Маријана Толимир | 9. септембар 2019. | 13:52 | Друштво

Изградња инфраструктуре приоритет у МЗ „Пешчара“

У МЗ „Пе&сцарон;чара“ ове године асфалтирана је једна улица, док је неколико посто туцаником и изгредеровано. Претходно и новизабрано руководство ове месне заједнице поручује да развој инфраструктуе апсолутни приоритет, а у плану имају и неколико капиталних пројеката.

Марија Шиндрић била је потписник петиције да улица у којој станује већ 40 година добије туцаник. То се недавно и догодило, и према њеним речима, сада су услови знатно бољи.

И Терезија Габрић је дочекала да ви&сцарон;е не иде кроз блато.

Управо је улагање у инфраструктуру, нарочито у улице, један од приоритета како бив&сцарон;ег, тако и новог сазива МЗ „Пе&сцарон;чара“, поручују надлежни. У плану је и изградња дела водоводне мреже, за &сцарон;та се спрема документација.

Осим улица, ново руковдство планира и два капитална пројекта, која би требало да се реализују у наредних неколико година, међу којима је и Дом културе, &сцарон;то је и један од главних захтева становника овог дела Суботице.

Врата месне заједнице отворена су за грађане понедељком,средом и петком од 7 до 15 часова, а новоизабрани председник Савета поручује да је увек доступан и отворен за све примедбе и сугестије.

У МЗ „Пе&сцарон;чара“ ове године асфалтирана је једна улица, док је неколико посуто туцаником и изгредеровано. Претходно и новизабрано руководство ове месне заједнице поручује да развој инфраструктуе апсолутни приоритет, а у плану имају и неколико капиталних пројеката.

Остале вести из ове категорије