Магазин Дани

Друштво

Победник šесте Котлићијаде екипа „Пријатељи Зорке“

Санда Милеуснић | 6. септембар 2019. | 14:30 | Друштво

Победник шесте Котлићијаде екипа „Пријатељи Зорке“

Котлићијада, &сцарон;еста по реду, окупила је 16 екипа из Геронтоло&сцарон;ког центра Суботица, који су укрстили кутлаче у борби за најбољи паприка&сцарон;, а победу је однео тим „Пријатељи Зорке“.

Међу 130 учесника, који су били подељени у екипе са по пет чланова, било је много врсних кулинара који имају дугогоди&сцарон;ње искуство у припремању котлића, али је победник могао бити само један. Према процени стручног жирија, то је екипа &нбсп;из МЗ Зорка, која је пре пет година већ однела победу на истом такмичењу. Кажу да тајну, а ни посебан рецепт немају, већ свако дода не&сцарон;то своје .

Друго&нбсп; место заузела ја екипа „Јесења рапсодија“, док је тим „Најбоље из Кертваро&сцарон;а“ био трећи. Традиционално такмичење које Геронтоло&сцарон;ки центар организује за своје кориснике и станаре домова, прилика је и за дружење.

Чланови жирија били су и представници&нбсп; локалне самоуправе, која подржава рад Геронтоло&сцарон;ког центра, а наставиће то и у наредној години, издвајањем средстава у градском буджету.

Дана&сцарон;ња Котлићијада завр&сцарон;ена је лепим вестима. Директор Геронтоло&сцарон;ког центра најавио је реконструкцију Геронтоло&сцарон;ког клуба „Центар 2“, која би требало да почне ускоро, уз подр&сцарон;ку Министарства рударства и енергетике и локалне самоуправе.

Остале вести из ове категорије