Магазин Дани

Привреда

Дан отворених врата у Лидлу

Санда Милеуснић | 23. јул 2019. | 14:26 | Привреда

Дан отворених врата у Лидлу

Продајни ланац Лидл, који у Суботици послује од октобра проšле године, отворио је врата својих радних просторија за суботичке медије, како би јавност упознали са свим бенефитима и могућностима које доноси рад у овој немачкој компанији.

Лидл је оперативно пословање у Србији започео 2018.године, истовременим отварањем 16 продавница, међу којима је била и она у Суботици. Својим запосленима нуди конкурентне радне услове и петодневну радну недељу.

Свесни чињенице колико су здрави и мотивисани радници важни за  компанију, у оквиру сектора за људске ресурсе отворено је посебно одељење „Брига о запосленом“, а радници овог трговинског ланца имају и приватно здравствено осигурање, поручују из компаније „Лидл“.

Лидл у Србији тренутно има 29 продајних објеката у којима има виšе од 1600 запослених. Радно место у суботичкој продавници наšло је око 40 људи, а њихови купци кажу да су услугом и љубазноšћу веома задовољни.

Сви запослени у овој компанији проšли су виšемесечну плаћену обуку, а свој посао  обављају у модерној и безбедној опреми за рад.

Остале вести из ове категорије