Магазин Дани

Сервисне информације

Промене на трасама 1А, 2, 8А, 9 због радова у Змај Јовиној

Редакција Дани | 10. јул 2019. | 13:35 | Сервисне информације

Промене на трасама 1А, 2, 8А, 9 због радова у Змај Јовиној

Из ЈП „Суботица-транс“ обавеšтавају путнике да ће од сутра, 11. јула, због радова у Змај Јовиној улици доћи до промена у трасама линија градског саобраћаја и то:

ЛИНИЈА 1А „КЕЛЕБИЈА ОПŠТИНА-Јадран-Болница-НОВО НАСЕЛЈЕ“ -Наведена линија ће од стајалиšта „Меšц“ до стајалиšта „Лифка“ саобраћати улицама Сенћански пут-Максима Горког-Матије Гупца. Стајалиšта „Јадран“, „Хигијенски завод“; „Арсенија Чарњевића“, „Синагога“ неће бити у употреби. Аутобуси на линији 1а ће на наведеној траси користити стајалиšта „Патрија“, „Поšта И“, „Матије Гупца“.

Први поласци који ће саобраћати по привременој траси су са Келебије опšтине полазак у 7:25 и са Новог насеља у 7:10. Јутарњи поласци до наведених времена ће саобраћати по уобичајеном траси линије 1а.

ЛИНИЈА 2 „СРПСКИ ŠОР-ПАЧИРСКИ ПУТ“, ЛИНИЈА 8А „ЖЕЛЕЗНИЧКО НАСЕЛЈЕ-ЛИФКА-АЛЕКСАНДРОВО“, ЛИНИЈА 9 „СРПСКИ ŠОР-АТБ СЕВЕР“ -Наведене линије ће користити за саобраћај улице Арсенија Чарнојевића и Петра Лековића одакле ће саобраћати уобичајеном трасом својих линија. Измене трасе ступају на снагу од 8:00 часова односно од момента затварања Змај Јовине улице.

Измене у саобраћају наведених линија ће трајати до заврšетка радова на пресвлачењу асфалтне подлоге у Змај Јовиној улици.

Остале вести из ове категорије