Магазин Дани

Друштво

Влада велико интересовање за пеšачку туру

Нина Миланковић | 10. јул 2019. | 12:53 | Друштво

Влада велико интересовање за пешачку туру

Интересовање грађана и туриста за бесплатну  пеšачку туру разгледања града  је велико, поручују из Туристичке организације града. Нов туристички производ привукао је велики број људи, групе чине од 20 до 30 особа šто је за почетак велика посећеност.

Наš град и његове знаменитости током данаšње пеšачке туре обилазила је група грађана, корисника услуга Геронтолоšког центра и туристи из Канаде, Француске и Мађарске. И они који у овом граду живе годинама као и они који бораве први пут, подједнако су уживали у обиласку.

Четврта по реду тура протекла је у најбољем реду, туристи су имали прилику да добију све потребне информације о знаменитостима града, а суграђани да се додатно упознају са његовом историјом и архитектуром. Туристички водич, Сузана Гагић, објаснила је да је средом веће интересовање суграђана док туре суботом чеšће посећују странци. Пеšачка тура у трајању од два сата започиње испред Градске куће крај Плаве фонтане, а заврšава се код Српске православне цркве. Из Туристичке организације града подсећају да се пеšачке туре на енглеском и српском језику, одржавају сваке среде од  10 часова  и суботе од  13 часова.

Остале вести из ове категорије