Магазин Дани

Друштво

Отворен изложбени простор реномиране компаније Веллис

Александра Орлић | 20. мај 2019. | 14:45 | Друштво

Отворен изложбени простор реномиране компаније Wеллис

Посредством фирме Вис из Суботице, у хотелу Галерија, отворен је први изложбени простор реномиране компаније Веллис из Мађарске, која се бави производњом и дистрибуцијом велнес опреме за кућну и професионалну употребу.

Фирма Вис из Суботице преко 20 година бави се опремањем козметичких салона и спа центара, а након šто мађарска компанија Веллис постиже запажене успехе на Европском тржиšту, и постаје један од лидера у области производње и дистибуције хидромасажних када, доводи је пред српске купце. Луксуз, комфор и модеран дизајн, одлике су Веллиса, у чије производе је уткана комбинација древних и источњачких масажа са резултатима модерних хидромасажних терапија. Најатрактивнији производи су хидромасажне каде, чија употреба има позитивне терапеутске ефекте и бројне здравствене користи, попут брзог зацељење уморних или оšтећених миšића, ублажавња бола у леђима и побољšања сна.

У новоотвореном изложбеном простору, купци су у могућности да поред виšе модела хидромасажних када виде и остали спа асортиман.

Поводом отварања првог изложбеног простора у наšем граду, до краја недеље купци ће моћи пазарити  производе компаније Веллис, као и друге каде и опрему по посебним ценама, и то са попустима и до 20 одсто.

Остале вести из ове категорије