Магазин Дани

Туризам

Јоš увек можете резервисати летовање по повољнијим ценама

Александра Орлић | 1. фебруар 2019. | 15:29 | Туризам

Још увек можете резервисати летовање по повољнијим ценама
<п стyле="теxт-алигн: јустифy;">Фирст минуте понуде за летовање у 2019. години, трајаће и током фебруара, у оквиру којих ће популарне дестинације моћи да се резервиšу по ценама сниженим и до 10 одсто.

<п стyле="теxт-алигн: јустифy;">Први аранжмани за летовање у овој години продати су јоš у октобру проšле године, јер су се популарне фирст минут понуде могле пронаћи по ценама сниженим од 15 до 20 одсто. Годиšњи одмор у топлим крајевима моћи ће да се уплати по повољнијим ценама и до краја фебруара, уз неšто мањи попуст, од 10 посто. Као и претходних година, највећи број суграђана одлучује се да свој летњи одмор проведе у Грчкој, тачније у Олимпијској регији, на Халкидикију, првом или другом тзв. прсту.

<п стyле="теxт-алигн: јустифy;">Поред земље Олимпијских игара, маслина и богова, која је и најповољнија дестинација, на велика врата поново су се вратили Египат и Турска. Турска бележи највећи пораст продатих аранжмана ове сезоне, те је већина смеšтајних капацитета за месец јул  већ распродата. Раније резервације летовања имају бројне предности, јер је поред попуста на уплате у целости омогућено и плаћање на рате и то са периодом отплате до чак две недеље пред полазак на одабрану дестинацију. У туристичким агенцијама, апелују на грађане да се поред  проналаска најповољнијих понуда, посвете и  добро информиšу какво је место и хотел који бирају, јер се деšава да је цена преовлађујући фактор при одабиру, који касније неретко резултира разочарењем.

<п стyле="теxт-алигн: јустифy;">Оне који се јоš нису одлучили где ће провести свој годиšњи одмор, очекује Сајам туризма који се одржава од 21. до 24. фебруара у Београду, на коме ће велики број туристичких агенција представити своје овогодиšње понуде за летњу сезону.

Остале вести из ове категорије