Магазин Дани

Друштво

Закоровљени парк у Косовској задаје муке

Маријана Толимир | 23. јул 2018. | 15:14 | Друштво

Закоровљени парк у Косовској задаје муке

Мали парк у Косовској улици у МЗ „Дудова шума“ годинама је запуштен и сада је потпуно зарастао у коров, због чега грађани који тамо станују апелују на надлежне да уреде ту површину. Из МЗ „Дудова шума“ поручују да за проблем знају и да ће бити решен у наредним данима.

Парк у Косовској улици годинама задаје муке становницима који би радо овде поседели или пустили децу да се играју. То не могу, јер се, кажу, уопште не одржава. Највише муке задаје Светозару, који је тешки астматичар, па због корова, не може ноћу да отвори прозоре.

Из МЗ „Дудова шума“ поручују грађанима да је парк ушао у програм кошења ЈКП „Чистоћа и зеленило“, те да ће проблем бити решен до краја недеље. Из руководства ове месне заједнице подсећају да је тамо већ било проблема, и да су, такође на иницијативу грађана, и решени.

Грађани из Косовске и околних улица спремни су и на петицију због парка, јер, кажу, не желе још једно лето да проведу поред амброзије, која само што није процветала. Ипак, судећи према уверавању надлежних, и овај парк је најзад дошао на ред.

Остале вести из ове категорије