Магазин Дани

Спорт

Екипа Суботице победник Цитy Гамес-а

Редакција Дани | 10. јул 2018. | 13:45 | Спорт

Екипа Суботице победник Цитy Гамес-а

Екипа Суботице, односно Спортског савеза нашег града, освојила је прво место на  Играма без граница  — Цитy гамес, које су одржане синоћ на базену у Дудовој шуми.

Суботичани — Нина Мастиловић, Ноеми Прибој, Дејан Фрањковић, Бојан Рашковић, Милош Вуцелић и Милан Ивошевић, предвођени тренерима Срђаном Дакићем и Владимиром Дворнићем, били су најбољи у пет од укупно седам дисциплина, а надметали су се у летећем ватерполу, воденој алки, трци бачви, спасавању туристкиње, пршути, вошарки и веслу. У изузетно јакој конкуренцији, однели су убедљиву победу са 38 бодова и оставили иза себе Сомбор са 31 освојеним поеном, Бечеј са 21 и Инђијце који су завршили на четвртом месту са два бода.

Захваљујући победи, екипа Суботице је изборила учешће у првој полуфиналној вечери, која се одржава данас у Сомбору. Наши суграђани надају се новој победи и пласману у финале.

Игре без граница — Цитy гамес, одржане су у Суботици први пут прошле године. Жеља организатора, Спортског савеза Суботице је да наш град у овој забавно-спортској манифестацији учествује и наредних година.

Осим у Суботици, игре су одржане у Инђији и Врбасу. Следе квалификације и у Ваљеву, Лозници, Књажевцу и Врању, а затим и друго полуфинале у Чачку, након чеге ће се 22. јула на Златибору најбољи градови борити за титулу првака. Она их води на европско финале, 2020. године у Луксембургу.

 

 

Остале вести из ове категорије