Магазин Дани

Туризам

Термални базен на Палићу све популарнији

Маријана Толимир | 4. јул 2018. | 13:57 | Туризам

Термални базен на Палићу све популарнији

Донедавно неправедно запостављен, Термални базен враћа стару славу. У прилог  томе говоре и подаци  — 2014. године било је свега 4.500 купача, док је прошле године тај број достигао чак 13.000. Наша екипа посетила је овај јединствени базен и разговарала са купачима, али и са надлежнима о даљим плановима.

Ове године, нешто раније, Термални базен почео је са радом. Додатно дотеран и сређен, врата је за купаче отворио још 1. јуна. А купачи задовољни – кажу, никад није било лепше и чистије.

За нову сезону, у базен је додатно уложено – саграђена је надстрешница и подно грејање, обезбеђени су додатни сунцобрани и лежаљке, као и машине за чишћење, како би хигијена била беспрекорна, поручују из предузећа „Парк Палић“.

Термални базен отворен је сваког дана за купаче од 9 до 19 часова, осим понедељком, када је технички дан, што значи комплетно мењање воде. Температура воде аутоматски се подешава, па је тако сада 35 степени, а препоука је да се у њој борави 20 минута, затим одмара, како би се постигли максимални бенефити по здравље.

Остале вести из ове категорије