Магазин Дани

Друштво

„Позориšтанце у šуми“ од 15. до 17. јуна на Палићу

Каролина Башић | 12. јун 2018. | 16:25 | Друштво

„Позориштанце у шуми“ од 15. до 17. јуна на Палићу

Дечји фестивал „Позориšтанце у šуми“ одржаће се од 15. до 17. јуна на Летњој позорници на Палићу. Програм фестивала, који организују предузеће Парк Палић Дечја играоница „Фабрика забаве“, обележиће представе, интерактивне радионице и играонице, намењене најмлађим суграђанима и њиховим родитељима.

Првог дана фестивала од 17 часова, наступиће група Лариса, Мон Мираге и Основна балетска šкола Раичевић. Након тога, у 19 часова одржаће се представа Петар Пан. Други дан фестивала је Породични дан са Фабриком забаве, који почиње у 15 часова када ће бити бројне радионице, играонице, такмичења и журке, са циљем да деца уживају са својим родитељима. Од 18 часова одржаће се представа Елза и залеђени Ханс.

Последњи дан фестивала је у знаку представе Патролне šапе,  која ће бити изведена од 19 часова. Пре представе, од 17 часова, деца ће моћи да учествују у такмичарским и креативним радионицама Šколе менталне аритметике „Малац генијалац“.

У случају неповољних временских услова, Фестивал ће бити одложен, о чему ће јавност бити благовремено обавеšтена.

Улазнице за први дан програма коšтају 300 динара, за други 800 динара, а за последњи 600 динара. Улаз плаћају само деца, од 2 до 18 година, а на једно дете омогућено је присуство једне одрасле особе гратис. Карте се могу купити на свим продајним местима Евентима, као и у кафе бару Хаусбрандт.

Остале вести из ове категорије