Магазин Дани

Туризам

Одржана промоција летње туристичке сезоне у Будви

Каролина Башић | 31. мај 2018. | 14:29 | Туризам

Одржана промоција летње туристичке сезоне у Будви

У предстојећој летњој сезони на Будванској ривијери неће бити наплаћивања улаза на плажу, док ће кориšћење плажног мобилијара коšтати у просеку 8 евра, а цене смеšтаја остаће непромењене у односу на проšлу годину, речено је јуче у оквиру промотивне кампање, која је поред виšе градова Србије, одржана и у Суботици.

На промоцији Туристичке организације опšтине Будва, која је одржана на Јелен салаšу, Миодраг Канкараš, генерални конзул Црне Горе у Србији, истакао је да ће на Будванској ривијери бити виšе јавних плажа, од којих у Будви три, а две у Херцег Новом и једна у Котору.

Осим šто ће плаже бити доступније туристима, из Туристичке организације Будва кажу да ће снабдевање струјом бити регуларно, као и да су оба путна правца проходна односно пут између Цетиња и Будве је заврšен, а део код Голубоваца као крак преко Подгорице се заврšава. Такође, цене смеšтаја остаће на нивоу проšлогодиšњих.

Промотивну кампању предстојеће летње туристичке сезоне на Будванској ривијери, јуче је у наšем граду организовала Туристичка организација опšтине Будва.

Остале вести из ове категорије