Магазин Дани

Туризам

Одржана промоција летње туристичке сезоне у Будви

Каролина Башић | 1. јун 2018. | 13:29 | Туризам

Одржана промоција летње туристичке сезоне у Будви

У предстојећој летњој сезони на Будванској ривијери неће бити наплаћивања улаза на плажу, док ће коришћење плажног мобилијара коштати у просеку 8 евра, а цене смештаја остаће непромењене у односу на прошлу годину, речено је јуче у оквиру промотивне кампање, која је поред више градова Србије, одржана и у Суботици.

На промоцији Туристичке организације општине Будва, која је одржана на Јелен салашу, Миодраг Канкараш, генерални конзул Црне Горе у Србији, истакао је да ће на Будванској ривијери бити више јавних плажа, од којих у Будви три, а две у Херцег Новом и једна у Котору.

Осим што ће плаже бити доступније туристима, из Туристичке организације Будва кажу да ће снабдевање струјом бити регуларно, као и да су оба путна правца проходна односно пут између Цетиња и Будве је завршен, а део код Голубоваца као крак преко Подгорице се завршава. Такође, цене смештаја остаће на нивоу прошлогодишњих.

Промотивну кампању предстојеће летње туристичке сезоне на Будванској ривијери, јуче је у нашем граду организовала Туристичка организација општине Будва.

Остале вести из ове категорије