Магазин Дани

Привреда

Суботички сајам привреде највећи до сада

Маријана Толимир | 24. мај 2018. | 16:19 | Привреда

Суботички сајам привреде највећи до сада

Суботички сајам привреде, 12. по реду, почиње 31. маја и трајаће три дана. Новина је што ће овај сајам протећи у сасвим новим и бољи условима како за излагаче, тако и за посетиоце, будући да је Хала спортова климатизована, што је и била честа примедба на овај сајам.

Од 31. маја до 2. јуна Суботица је домаћин 12. Међународног и регионалног сајма. Овогодишњи сајам биће у знаку туризма, будући да је ова грана једна од стартешких опредељења развоја Града, истакао је Срђан Самарджић, члан Градског већа задужен за туризам, инвестиције и међународну сарадњу. Тако је партнер овогодишњег сајма Блед – један од најбољих примера туризма, појаснио је Самарджић.

За још један Суботички сајам, организатори су се руководили досадашњим позитивним искуством, а по речима директорке ЈКП „Суботичке пијаце“, Илинке Вукоја, последње припреме су у току.

Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Севернобачког управног округа, као један од суорганизатора, на Сајму ће имати један већи штанд на ком ће бити обједињена понуда привреде, док ће доћи и гости из Републике Српске, Хрватке и Мађарске, Црне Горе,  као и свих 11 регионалиних комора из Србије.

Радно време сајма је од 10 до 19 часова, док ће у суботу, на дан затварања, радити до 14 часова. За посетиоце који попуне анкетни листић, обезбеђене су награде.

Остале вести из ове категорије