Магазин Дани

Туризам

Грчка, Турска и Египат – топ три дестинације за лето 2018.

Каролина Башић | 16. мај 2018. | 15:37 | Туризам

Грчка, Турска и Египат – топ три дестинације за лето 2018.

Сезона годиšњих одмора и летовања, ове године је почела пре недељу дана, кажу у једној туристичкој агенцији, јер су први путници на путовање кренули 10. маја. Проверавали смо, које дестинације су најпопуларније и како се крећу цене аранжмана.  

Грчка, Турска и Египат – три су топ дестинације које Суботичани највиšе бирају, а први аранжман и то баš за Грчку, продат је јоš проšле године у октобру. Најтраженија је Грчка, али су се од ове године на велика врата вратиле Турска и Египат. Иако су, како сазнајемо, капацитети за летњу сезону попуњени, суграђане које смо питали, јоš су неодлучни, а неки ни неће путовати.

Од поменуте топ три дестинација, најповољнији је Египат, где се ол инклузив аранжмани крећу од око 400 евра, док је за Турску цена од око 500 евра. Колика је потражња за ове две дестинације говори и то да, иако у хотелима има места, на летовима односно у авиону, нема.

У Грчкој можете летовати, у зависности да ли путујете аутобусом или авионом, већ од 250 односно 400 евра. А уколико се одлучите за ласт минуте понуду, и то у наредних неколико дана, аранжман за Грчку можете наћи већ од 39 евра.

Остале вести из ове категорије