Магазин Дани

Привреда

АИК Банка на 85. Међународном пољопривредном сајму

Редакција Дани | 16. мај 2018. | 13:31 | Привреда

АИК Банка на 85. Међународном пољопривредном сајму

АИК Банка представиће пољопривредним произвођачима своју понуду на 85. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, који се одржава од 15. до 21. маја 2018. године.

АИК Банка је и ове године припремила стимулативне понуде уз атрактивне каматне стопе и бројне додатне погодности, са циљем активне подрšке пољопривреди и агрокомплексу Србије.

У понуди су субвенционисани кредити за инвестиције у пољопривреду šироког обима намене, који су у складу са Правилником Министарства привреде. Овај облик кредита одликује модел отплате прилагођен типу производње, као и рочност до 60 месеци уз камату већ од 1%.

Међу бројним погодностима у понуди АИК Банке истичу се и дугорочни инвестициони кредити за инвестиције ЕИБ, намењени инвестирању у пољопривредну производњу са роком отплате до 120 месеци. И код овог облика кредита присутан је модел отплате прилагођен типу производње уз одсуство троšкова обраде кредита.

АИК Банка позива све заинтересоване да посете šтанд Банке током трајања сајма и информиšу се о условима понуде и бројним погодностима.

Чекамо вас на истом месту као и претходних година, преко пута фонтане.

Добро доšли!

 

Остале вести из ове категорије