Магазин Дани

Спорт

Турнир уличне одбојке 18. пут у Суботици

Вук Ковачевић | 14. мај 2018. | 16:47 | Спорт

Турнир уличне одбојке 18. пут у Суботици

Турнир уличне одбојке под називом „Стреет воллеyбалл“ одржаће се у Суботици по 18. пут, 19. и 20. маја. Почетак манифестације заказан је за девет часова на теренима који ће бити постављени на Тргу републике и Тргу слободе.

„Желим да поздравим драге Суботичане и да најавим 18. „Стреет воллеyбалл“ који ће се одржати у суботу од 9 часова. Могу да најавим да је ово најмасовнија манифестација у Србији и у региону. Учествоваће 30 клубова из Србије и из иностранства. Играће се на 17 одбојкаšких терена, девојчице и дечаци. Девојчице су баš јако масовније екипе ове године као и предходних година, негде око 140 екипа девојчица и 20 екипа дечака ће учествовати. Желим да најавим овај турнир и да се захвалим граду Суботици ресору спорта за подрšку.“ Рекао је Драган Савић, организатор „Стреет воллеyбалл“ турнира.

Према речима организатора дечаци и девојчице такмичиће се у виšе категорија, а најбоље у категоријама очекују награде. Догађај је међународног карактера, а осим гостију из иностранства на турниру ће учествовати и такмичари из разних градова Србије. Промотер овогодиšњег турнира је Уроš Кецман члан МОК „Спартак“.

Остале вести из ове категорије