Магазин Дани

Туризам

Богат програм првомајског уранка на Палићу

Маријана Толимир | 23. април 2018. | 13:40 | Туризам

Богат програм првомајског уранка на Палићу

Првомајски уранак на Палићу ове године трајаће пет дана, и посетиоцима свих узраста понудиће богат програм и забаву. Осим већ традиционалних садржаја, програм је обогаћен концертима и спортским активностима.

 

Прослава Првог маја на Палићу ове године почиње 28. априла и трајаће све до 2. маја. Уз разноврсну гастрономску понуду и незаобилзни луна парк, програм је ове године обогаћен и новим активностима – турниром у одбојци на песку, као и такмичењем у фризбију. Из Предузећа „Парк Палић“ позивају туристе да и овај празник проведу на Палићу, уз обећање да их очекује богат садржај и добар провод.

Неће изостати ни концерти – 29. априла наступа хор Вива воx, а следећег дана Саšа Матић.

Током првомајских празника, Зоо врт ће радити продужено – од 8 до 20 часова свих пет дана, док ће цена улазнице бити непромењена – 250 динара за одрасле, бесплатна за децу до седам година.  Како најављују из Зоо врта , посетиоце очекује богат културни и забавни програм – од јавног храњења животиња, до представа за децу.

Из Једриличарског клуба најављују одржавање две значајне регате.

Током првомајског уранка, биће обезбеђена и ватрогасна и хитна помоћ, које ће бити стациониране на паркингу код Мале гостионе. Све информације о манифестацији, туристи ће моћи да добију у Туристичком информативном центру, као и на инфо пулту предузећа „Парк Палић“.

Остале вести из ове категорије