Магазин Дани

Пољопривреда

Инвестициони циклуси у компанији Патент Цо.

Каролина Башић | 22. април 2018. | 14:49 | Пољопривреда

Инвестициони циклуси у компанији Патент Цо.

Са циљем унапређења квалитете производа и повећања капацитета производње, компанија Патент Цо. започела је неколико инвестиционих циклуса, чији се заврšетак очекује до краја 2019. године.

Компанија Патент Цо. је у последње 2,5 године уложила преко 15 милиона евра у неколико инвестиционих захвата у циљу šто квалитетније производње. Тренутно постоје три таква захвата која се огледају у производњи потпуних и допунских смеšа, производњи витаминско-минералних предсмеšа, као и изградњи нових силоса.

Контрола квалитета производа огледа се кроз праћење процеса целог производног циклуса како би се проверио и обезбедио уједначен квалитет производа који ће се наћи на тржиšту. Како би овај процес био успеšан, потребна је савремена опрема којом компанија Патент Цо. и располаже.

Компанија Патент Цо. производи потпуне и допунске смеšе за све врсте и категорије домаћих животиња, витаминско-минералне премиксе, адитиве за сточну храну, као и додатке апсорбената микотоскина по којима су препознатљиви на тржиšту. Тренутни капацитет производње је 10.000 тона на месечном нивоу, šто их сврстава у водеће произвођаче у земљи и региону, а након заврšетка свих инвестиција планира се да капацитет производње достигне 150.000 тона.

Остале вести из ове категорије