Магазин Дани

Друштво

Сајам запоšљавања у петак, 20. априла

Каролина Башић | 15. април 2018. | 12:02 | Друштво

Сајам запошљавања у петак, 20. априла

Национална служба за запоšљавање Филијала Суботица организује 39. Сајам запоšљавања, који ће се одржати у петак, 20. априла од 10 до 14 часова у атријуму Хотела „Галлериа“.

На предстојећи Сајам запоšљавања до сада је пријављено 30, а очекује се и до 40 послодаваца који ће представити своје фирме, али и тражити раднике. Посетиоци ће имати прилику да конкуриšу на око 400 слободних радних места, од првог до седмог степена образовања. У маšинској и електро струци исказане су потребе за: техничарима одржавања маšина, металостругарима, електричарима, браварима, заваривачима; занимањима у угоститељству: собарицама, рецепционерима, конобарима, помоћним радницима у кухињи. Тражени су и продавци, магационери, курири, возачи, саветник у осигурању, саветник за клијенте у банкарском сектору, књиговођа, комерцијалиста, радници у продајном-позивном центру, оператери у контроли квалитета, оператери у производњи папирне галантерије, радници у производњи изолационог материјала, šивачи, а биће понуђена и радна места за особе са инвалидитетом.

Вујадиновић додаје да посетиоци треба да понесу виšе радних биографија и слободно конкуриšу на неколико радних места. Осим тога, организатори позивају и незапослена лица из околних места која припадају Опšтини Кикинда и Опšтини Сомбор да посете Сајам и нађу запослење.

Остале вести из ове категорије