Магазин Дани

Привреда

Јовисте новим погоном удвостручило производњу ПВЦ столарије

Бојан Николић | 12. април 2018. | 14:17 | Привреда

Јовисте новим погоном удвостручило производњу ПВЦ столарије

Компанија „Јовисте“ данас је свечано пустила у рад нову немачку линију за аутоматску ЦАД-ЦАМ производњу ПВЦ столарије, чиме је додатно проšирила своје производне капацитете и унапредила квалитет својих производа.

Са новим маšинама ПВЦ материјали су знатно квалитетније израђени, смањен је број греšака изазваних људским фактором а и сам процес производње је знатно убрзан. Компанија Јовисте је са новим погоном поврšине 2500 квадрата удвостручила  своју производњу са 150 отвора на 350 отвора дневно, чиме ће успеšно покрити тржиšте региона, Немачке и Аустрије али и земаља Скандинавије где ће се ускоро наћи прозори из Суботице.

„Фирма Јовисте сада улази у другу деценију постојања. Пут је био нимало лак, пун непредвиђених ситуација које смо успеšно реšили и превазиšли и то нам је помогло да направимо фирму која је са поносом у самом врху Србије у производњи ПВЦ и АЛУ столарије.“ рекао је Лјубен Христов, представник компаније „Јовисте“

Инвестиција вредна неколико стотина хиљада еура, отворила је могућност за запоšљавање 30 радника током године, чиме ће се укупан број запослених у компанији Јовисте попети на 130 запослених. Нова производна линија је увод у наредне инвестиције које власници планирају да реализују, чиме би добили нових 1200 квадратних метара халског и канцеларијског простора, као и модерну просторију за презентацију сопствених производа.

 

Остале вести из ове категорије