Магазин Дани

Спорт

Спартак ЖК жели победу на Бановом брду

Бојан Николић | 30. март 2018. | 14:30 | Спорт

Спартак ЖК жели победу на Бановом брду

Препоследње 29. коло Суперлиге Србије донеће дерби утакмицу за четврту позицију пред старт плаyоффа у ком ће  Чукарички на Бановом брду угостити суботички Спартак ЖК. Суботичани ће у директном окршају са екипом Ненада Лалатовића имати прилику да евентуалном победом и могућим киксом Радничког из Ниша дођу и до треће позиције, на којој су били до повратка са зимске паузе. Пут Београда, Александар Веселиновић води готово најјачи састав из којег због повреде изостаје Стефан Милошевић, док са друге стране Лалатовић има много веће главобоље јер му у нападу због повреда недостају два одлична шпица Мудрински и Бојић.

Без обзира на састав који Веселиновић изведе на терен, Спартак ЖК ће пружити свој максимум како би дошли до жељене победе и бољег пласмана на првенственој лествици.

„Надам се да ћемо на Бановом брду приказати једну добру игру против доброг противника. Знате и сами да смо последњу утакмицу са њима овде на нашем терену одиграли јако неизвесно против једне ратничке екипе каква је екипа Чукаричког. На те ствари се морамо припремити и мислим да ћемо ући спремни у ту утакмицу на одговарајући начин.“ рекао је Владимир Гаћиновић, помоћни тренер ФК Спартак ЖК

Сјајни чувар мреже Милош Остојић након завршених обавеза у младој репрезентацији Србије, вратио се у матични клуб и спремно дочекује дуел са „брђанима“. Истиче да су он и саиграчи спремни и мотивисани да дају свој максимум и да се у Суботицу врате са повољним резултатом.

„Исправили смо и неке грешке које смо имали, што је и нормално за сваку екипу. Увек смо добро припремљени зато што стручни штаб ради посао на један сјајан начин, тако да идемо у Београд да прикажемо нашу најбољу игру и увек идемо на победу, стога надамо се позитивном резултату.“ изјавио је Милош Остојић, голман ФК Спартак ЖК

Дуел на Бановом брду на програму је у недељу са почетком у 17х.

Остале вести из ове категорије