Магазин Дани

Друштво

Потписан споразум између Геронтолошког центра и Универеxпорта

Маријана Толимир | 13. март 2018. | 13:49 | Друштво

Потписан споразум између Геронтолошког центра и Универеxпорта

У оквиру пројекта „Ко воли Геронтолошки – тај дарује“ потписан је први споразум о сарадњи између Геронтолошког центра и Групе Универеxпорт, захваљујући којем ће корисници остварити бројне попусте у трговинама Универxпорт и Тргопромет.

 

Идеја пројекта „Ко воли Геронтолошки – тај дарује“ јесте да се окупи круг привредних субјеката који ће нудећи бенефиције на своје производе или услуге, помоћи корисницима Геронтолошког центра, али и њиховим запосленима, казао је директор ове установе, Ненад Иванишевић. Он је изразио задовољство што се као први одазвао управо Универеxпорт, дајући тако пример и другима.

Према речима генералног директора Групе Универеxпорт, у иницијативи директора Геронтолошког центра препознали су и да су корисници ове установе, заправо њихови верни купци, па дилеме за склапање споразума није било.

Универеxпорт већ дуги низ година награђује своје купце Бонус картицама, па је у оквиру овог пројекта осмишљен посебан програм, намењен искључиво члановима геронтолошких клубова, корисницима домског смештаја и запосленима у Геронтолошком центру.

Илија Ђукановић, члан Градског већа за обл аст социјалне заштите и здравства, рекао је да ће овакви пројекти и сарадња увек имати подршку Града.

Из Геронтолошког центра су овом приликом позвали и друге привредне субјекте да се јаве, уколико су у могућности да изађу у сусрет њиховим корисницима и запосленима и омогуће боље услове приликом плаћања производа или услуга.

Остале вести из ове категорије