Магазин Дани

Друштво

Потписан споразум између Геронтолоšког центра и Универеxпорта

Маријана Толимир | 12. март 2018. | 13:49 | Друштво

Потписан споразум између Геронтолошког центра и Универеxпорта

У оквиру пројекта „Ко воли Геронтолоšки – тај дарује“ потписан је први споразум о сарадњи између Геронтолоšког центра и Групе Универеxпорт, захваљујући којем ће корисници остварити бројне попусте у трговинама Универxпорт и Тргопромет.

 

Идеја пројекта „Ко воли Геронтолоšки – тај дарује“ јесте да се окупи круг привредних субјеката који ће нудећи бенефиције на своје производе или услуге, помоћи корисницима Геронтолоšког центра, али и њиховим запосленима, казао је директор ове установе, Ненад Иваниšевић. Он је изразио задовољство šто се као први одазвао управо Универеxпорт, дајући тако пример и другима.

Према речима генералног директора Групе Универеxпорт, у иницијативи директора Геронтолоšког центра препознали су и да су корисници ове установе, заправо њихови верни купци, па дилеме за склапање споразума није било.

Универеxпорт већ дуги низ година награђује своје купце Бонус картицама, па је у оквиру овог пројекта осмиšљен посебан програм, намењен искључиво члановима геронтолоšких клубова, корисницима домског смеšтаја и запосленима у Геронтолоšком центру.

Илија Ђукановић, члан Градског већа за обл аст социјалне заšтите и здравства, рекао је да ће овакви пројекти и сарадња увек имати подрšку Града.

Из Геронтолоšког центра су овом приликом позвали и друге привредне субјекте да се јаве, уколико су у могућности да изађу у сусрет њиховим корисницима и запосленима и омогуће боље услове приликом плаћања производа или услуга.

Остале вести из ове категорије