Магазин Дани

Привреда

Предавање о унапређењу пословања привредника одржана у РПК Севернобачког округа

Бојан Николић | 7. март 2018. | 14:10 | Привреда

Предавање о унапређењу пословања привредника одржана у РПК Севернобачког округа

Како дати полет свом послу? Како привући пажњу потенцијалних купаца односно које су те критичне тачке са којима се најлакше губи поверење клијената? —теме су  двосатне бесплатне едукације коју  данас у Привредној комори Србије – Регионалној привредној комори Севернобачког округа, одржала Јасминка Грунчић, пословни тренер.

Предавање намењено привредницима настало је на основу вишегодишњег искуства предавача у корпорацијским пословима са важним клијентима, малим и средњим предузећима и предузетницима. Едукација је спој искуства заједно са економском, класичном и савременон науком и пословном психологијом.

„Циљ едукације јесте да скренемо пажњу купаца на наше предузеће. Данас је понуда далеко већа од потражње и уопште није једноставно изазвати пажњу поготово ако узмемо у обзир многобројне могућности канала комуникације са купцима, почевши од медија, новина до интернета и стога је јако тешко доћи до могућности да нас купци запазе.“ образложила је Јасминка Грунчић, пословни тренер

Чила Мезеи дуги низ година сарађује са Јасминком и редован је учесник њених предавања и wорксхопова. Ова предузетница је захваљујући применом стеченог знања и савета почела да бележи боље резултате у раду сопственог предузећа, и на основу свог искуства препоручује и другима да одвоје своје време и науче нешто ново.

„Мени лично јако пуно значе Јасминкини часови, wорксхопови и већ шесту годину уз њих радим на личном развоју. Сматрам да ако се моја личност свакодневно развија, то може у великој мери да утиче на пословање моје фирме и комуникације са пословним партнерима и другима.“ објашњава Чила Мезеи, предузетница из Суботице

Критичне тачке у раду предузећа које доводе до губљења поверења клијената најчешће се односе на представљање конкурентне предности, начина рада запослених, неиспланиране продајне кампање и личног развоја лидера. С обзиром да је тема широка и превазилази двосатно предавање, свако од привредника ко је заинтересован за даљ у едукацију, то може учинити кроз wорксхоп радионице које на основу реалних примера формирају принципе пословања предузећа за које очекују да се на правилан начин имплементирају у пословању.

Остале вести из ове категорије