Магазин Дани

Пољопривреда

Понуда семена фирме „Салаш 024“ за сетву пролећних култура

Каролина Башић | 1. март 2018. | 13:59 | Пољопривреда

Понуда семена фирме „Салаш 024“ за сетву пролећних култура

Које хибриде одабрати за сетву пролећних култура, актуелна је тема међу пољопривредницима. Фирма Салаш 024 у понуди има готово 300 различитих хибрида, па паори имају могућност да одаберу у складу са условима поизводње, нивоом агротехнике и жељеним приносом.

Пролећна сетва кукуруза и сунцокрета само што није почела. Фирма Салаш 024 кроз сарадњу са највећим и најквалитетнијим семенским кућама, већ пуних 27 година, обезбеђује најширу и најповољнију понуду семена. Тренутно се у продавници фирме Салаш 024 може наћи готово 300 различитих хибрида, колико их и има на тржишту.

Иако су њиве под белим прекривачем, паорима се саветује да се припреме за пролећну сетву. Након отапања снега, треба сачекати десетак дана од почетка вегетације, па урадити другу прихрану усева. Ипак, стручњаци истичу да са сетвом пролећних култура не треба журити.

Фирма Салаш 024 нуди целокупно заокружен систем производње – од семена и хемије, па све до откупа. Осим тога, захваљујући дугогодишњем искуству и високообразованом кадру, пружају и саветодавне услуге.

Фирма Салаш 024 налази се на адреси Старине Новака 24 и можете их контактирати путем телефона 566 – 577 или е-маила инфо@салас.рс, а актуелне информације и новости можете пратити на интернет страници салас.рс и путем друштвених мрежа.

 

Остале вести из ове категорије