Магазин Дани

Пољопривреда

Понуда семена фирме „Салаš 024“ за сетву пролећних култура

Каролина Башић | 28. фебруар 2018. | 13:59 | Пољопривреда

Понуда семена фирме „Салаш 024“ за сетву пролећних култура

Које хибриде одабрати за сетву пролећних култура, актуелна је тема међу пољопривредницима. Фирма Салаš 024 у понуди има готово 300 различитих хибрида, па паори имају могућност да одаберу у складу са условима поизводње, нивоом агротехнике и жељеним приносом.

Пролећна сетва кукуруза и сунцокрета само šто није почела. Фирма Салаš 024 кроз сарадњу са највећим и најквалитетнијим семенским кућама, већ пуних 27 година, обезбеђује најšиру и најповољнију понуду семена. Тренутно се у продавници фирме Салаš 024 може наћи готово 300 различитих хибрида, колико их и има на тржиšту.

Иако су њиве под белим прекривачем, паорима се саветује да се припреме за пролећну сетву. Након отапања снега, треба сачекати десетак дана од почетка вегетације, па урадити другу прихрану усева. Ипак, стручњаци истичу да са сетвом пролећних култура не треба журити.

Фирма Салаš 024 нуди целокупно заокружен систем производње – од семена и хемије, па све до откупа. Осим тога, захваљујући дугогодиšњем искуству и високообразованом кадру, пружају и саветодавне услуге.

Фирма Салаš 024 налази се на адреси Старине Новака 24 и можете их контактирати путем телефона 566 – 577 или е-маила инфо@салас.рс, а актуелне информације и новости можете пратити на интернет страници салас.рс и путем друšтвених мрежа.

 

Остале вести из ове категорије