Магазин Дани

Друштво

Празнично радно време

Редакција Дани | 13. фебруар 2018. | 10:06 | Друштво

Празнично радно време

Сутра се обележава Дан државности. Према Закону о државним и другим празницима у Републици Србији, Сретење – Дан државности Србије је државни празник и празнује се 15. и 16. фебруара, šто значи да су четвртак и петак нерадни дани.

Ниједна амбуланта у граду и ван града неће радити сутра и у петак, а двадесетчетворочасовно дежурство организовано је у Служби хитне помоћи и у здравственим станицама у Бајмоку и Чантавиру. Дежурство је организовано и у Служби за здравствену заšтиту жена и деце у Дечијем диспанзеру, док Стоматолоšка служба дежура у Зубној поликлиници од 7 до 13 часова.

Сутра и у петак, дежураће апотека у Градској кући нон-стоп, док ће апотеке на Прозивци, Палићу, у Бајмоку и Чантавиру дежурати од 8 до 13 часова. Апотека код Синагоге радиће сутра, од 8 до 12 часова.

Сви трговински објекти ће током празничних дана радити уобичајено.

Аутобуси Суботицатранса ће сутра и у петак саобраћати по недељном реду вожње.

Током празничних дана, радиће поšте у објекту Универеxпорта на Бајском путу, од 7 до 20 часова, у Родићу, од 8 до 20.30 и на граничним прелазима Хоргоš и Келебија, нон-стоп.

ЈКП "Чистоћа и зеленило" ће оба празнична дана односити смеће из домаћинстава. Градске депонија ће радити по устаљеном радном времену.

 

Остале вести из ове категорије