Магазин Дани

Друштво

Трећа изложба студентских радова на Грађевинском факултету

Каролина Башић | 12. фебруар 2018. | 14:44 | Друштво

Трећа изложба студентских радова на Грађевинском факултету

Изложба радова студената Грађевинског факултета са модула „Архитектонско инжењерство“, трећа заредом, отворена је данас у овој високообразовној установи.

Борис Спасојевић, студент је треће године Грађевинског факултета у Суботици, на смеру Архитектонско инжињерство. На изложби је представио три рада, који су заправо пројектни задаци на предметима у току семестра. Један од радова је осмиšљавање викендице у односу на изабрану локацију.

На изложби је представљен и заврšни рад на основним студијама, који је направио Миšел Комјати, студент мастер студија Грађевинског факултета. Објекат је пројектован на реалном месту у наšем граду, односно иза Зелене пијаце на углу улица Зрињског и Франкопана и Петра Лековића.

Да су пројекти студената основних и мастер студија Грађевинског факултета апсолутно примењиви у пракси, истиче Викторија Аладжић, доцент на Грађевинском факултету и šеф Катедре за урбанизам и архитектуру.

„Архитектонско инжењерство“ је релативно млад смер, па зато изложбе имају за циљ упознавање јавности односно приказивање рада и учења овог модула.

Остале вести из ове категорије