Магазин Дани

Спорт

Без голова у генералној проби

Бојан Николић | 11. фебруар 2018. | 13:39 | Спорт

Без голова у генералној проби

Фудбалери Спартак Ждрепчеве крви одиграли су без голова са црногорским прволигаšем Дечићем из Тузија, у утакмици која је послужила као генерална проба пред наставак сезоне и утакмицу са круšевачким Напредком у петак.

Након повратка са припрема из Анталије и реновирани суботички прволигаš укрстио је копља са последњопласираном екипом Прве црногорске лиге. Резултат није био у првом плану стручном šтабу, већ спровођење одређених тактичких замисли, као и привикавање појачања на стил игре и захтеве тренера Веселиновића. Видљиво је било да су ноге помало „теšке“ од припрема, и да се играчи привикавају на хладније услове и тежи терен за игру у односу на услове у Турској, али упркос томе šансе и лепи потези нису изостали, а једино šто може мало да забрине тренера Веселиновића јесте мала минутажа Николића и Торбице који су због лакšих повреда терен напустили раније. На овом сусрету наступио је и најновије појачање Спартака односно повратник у Суботицу Стефан Милоšевић, а такође на терен Градског стадиона истрчали су и Ђуричин, Текијаšки као и еквадорац Медина Валдез који је и даље на проби.

Спартак на овом мечу није показао све карте, а тренер Веселиновић ће имати слатке муке коју једанаесторицу да поšаље на терен стадиона под Багдалом.

Обе екипе током ове недеље настављају своје обавезе у првенствима. Спартак ће у петак гостовати Напретку од 17х уз директан тв пренос на Арениспорту, док ће Дечић снаге одмерити са подгоричком Младости.

Остале вести из ове категорије