Магазин Дани

Сервисне информације

Радно време за новогодиšње празнике

Редакција Дани | 28. децембар 2017. | 12:04 | Сервисне информације

Радно време за новогодишње празнике

Сви малопродајни објекти Тргопромета у недељу  ће бити отворени до 18 часова. У понедељак неће радити, а 2. јануара радно време ће бити од 8 до 20 часова. Маxи ће последњег дана 2017. радити  до 18 часова, у понедељак ће бити затворен, а од уторка ради уобичајено.

Ниједна амбуланта у граду и ван града неће радити 1. и 2. јануара. У наведеном периоду, дежураће Служба за хитну помоћ као и здравствене станице у Бајмоку и у Чантавиру. Дежурство ће се обављати и у Дечијем диспанзеру од 8 часова до поноћи, и у Зубној поликлиници, од 7 до 13 часова.

Апотека у приземљу Градске куће ће од 30.децембра до 3. јануара дежурати нон-стоп, а 2. јануара ће од 8 до 13 часова бити дежурне и апотеке на Палићу, у Чантавиру и у Бајмоку.

Аутобуси Суботицатранса ће 31. децембра саобраћати до 21.15. После 21 сат, неће бити полазака у приградском саобраћају. 1. и 2. јануара, аутобуси ће саобраћати по реду вожње за недељу. Међународне линија Фекетић-Сегедин и Суботица –Сегедин ће саобраћати 2. јануара.

Пијаце под управом ЈКП „Суботичке пијаце“, 31. децембра ће радити по уобичајеном радном времену. 1. јануара ће бити затворене а другог дана нове године ће радити од 6 до 13 часова.

ЈКП „Чистоћа и зеленило“ 1. и 2. јануара неће односити кућно смеће из домаћинстава.

Остале вести из ове категорије