Магазин Дани

Туризам

Екотуристички потенцијали језера Палић и Лудаš кроз визуру страних посетилаца

Каролина Башић | 3. децембар 2017. | 14:32 | Туризам

Екотуристички потенцијали језера Палић и Лудаш кроз визуру страних посетилаца

Веб-сајт „Палић Лудаš Оутдоор“ резултат је пројекта под називом „Екотуристички потенцијали језера Палић и Лудаš кроз визуру страних посетилаца“, којег су, након три месеца боравка у Суботици, израдиле Јаника Šнајдер и Софи Егерт, волонтерке из Немачке, у сарадњи са ЈП „Палић-Лудаš“ и предузећем „Парк Палић“.

На основу постојећих промотивних материјала, информација добијених од управљача заšтићених подручја и теренских обилазака, Јаника и Софи израдиле су концепт интернет презентације пеšачких и бициклистичких рута, са информацијама за које сматрају да би биле интересантне посетиоцима.

На веб–сајту се може наћи опис рута укључујући дужину, трајање, теšкоћу пута, да ли је потребна посебна опрема и које доба године је најбоље за њен обилазак.

Колико ће резултати њиховог рада бити корисни туристима, тек ће се видети у наредном периоду. Координатори пројекта истичу да је циљ пројекта био сагледавање предлога ради побољšања туристичке понуде, šто је успеšно реализовано.

Уколико се одлучите за активан одмор у парку природе, све информације које су вам за овакав одмор потребне можете пронаћи на интернет адреси палиц-лудас-оутдоор.јимдо.цом.

Остале вести из ове категорије