Магазин Дани

Туризам

Екотуристички потенцијали језера Палић и Лудаш кроз визуру страних посетилаца

Каролина Башић | 4. децембар 2017. | 14:32 | Туризам

Екотуристички потенцијали језера Палић и Лудаш кроз визуру страних посетилаца

Веб-сајт „Палић Лудаш Оутдоор“ резултат је пројекта под називом „Екотуристички потенцијали језера Палић и Лудаш кроз визуру страних посетилаца“, којег су, након три месеца боравка у Суботици, израдиле Јаника Шнајдер и Софи Егерт, волонтерке из Немачке, у сарадњи са ЈП „Палић-Лудаш“ и предузећем „Парк Палић“.

На основу постојећих промотивних материјала, информација добијених од управљача заштићених подручја и теренских обилазака, Јаника и Софи израдиле су концепт интернет презентације пешачких и бициклистичких рута, са информацијама за које сматрају да би биле интересантне посетиоцима.

На веб–сајту се може наћи опис рута укључујући дужину, трајање, тешкоћу пута, да ли је потребна посебна опрема и које доба године је најбоље за њен обилазак.

Колико ће резултати њиховог рада бити корисни туристима, тек ће се видети у наредном периоду. Координатори пројекта истичу да је циљ пројекта био сагледавање предлога ради побољшања туристичке понуде, што је успешно реализовано.

Уколико се одлучите за активан одмор у парку природе, све информације које су вам за овакав одмор потребне можете пронаћи на интернет адреси палиц-лудас-оутдоор.јимдо.цом.

Остале вести из ове категорије