Магазин Дани

Хроника

Изгорео службени аутомобил Шимона Острогонца

Маријана Толимир | 3. децембар 2017. | 14:09 | Хроника

Изгорео службени аутомобил Шимона Острогонца

У ноћи између петка и суботе у двориšту Šимона Острогонца, члана Градског већа задуженог за пољопривреду, букнуо је пожар у ком је причињена велика материјална šтета, а у ком су осим службеног аутомобила изгорели гаража и хладњача у којима се налазила вредна пољопривредна механизација.

 

У петак се са посла Šимон Острогонац одвезао службеним аутомобилом и паркирао га у гаражи. То је било, каже, око осам увече. Око пола четири ујутру пробудила га је бука за коју је испрва мислио да је пуцњава. Међутим, кад је погледао кроз прозор видео је да је аутомобил у великом пламену. Док су ватрогасци стигли, пожар је невероватном брзином захватио гаражу, али и хладњачу која се наслања на овај објекат.

Šта је узрок пожара, Остогонац јоš увек не зна, будући да је истрага у току. Једино šто је сигурно јесте да је пожар кренуо од аутомобила.

Иначе службени аутомобил марке „сузуки“ који је Остогонац користио, на сервису је био пре месец дана. О томе да ли је пожар подметнут, Острогонац не жели да прича, док се не оконча истрага. 

Остале вести из ове категорије